Brev från ordföranden

Ordförande har ordet.
Vi hälsar alla våra gamla och nya medlemmar!

När jag sitter och skriver detta så är det snart jul. Vårt traditionella julbord genomfördes den 4 december och det var fantastisk god mat vi blev ca 30 personer som deltog och vi hade det väldigt trevligt.

Vintern började med stora steg, ett starkt snöfall som varade flera dagar och ställde till det som vanligt. Lite mer snö fick vi väl det här året, eller är det så att vi stockholmare har blivit bortskämda när vi inte har sett så mycket snö på flera år. Det kan bli obekvämt för många av oss att vistas ute men man kan inte komma ifrån att det är väldigt vackert att se.

Styrelsen hade en planeringsdag där vi planerade för hösten med förStyrelsen hade en planeringsdag där vi planerade för våren med cirklar, aktiviteter och årsmöte. I slutet av våren planerar vi en bussresa som ni kommer att få mer information om. Hoppas att så många som möjligt vill och kan delta.

Vi fortsätter att satsa på att bli ännu fler medlemmar som kanske är intresserade att delta på våra aktiviteter och cirklar, vi har det trevligt tillsammans och en fin gemenskap. Du som redan är medlem, känner du någon som skulle vilja bli medlem hos oss? Tveka inte att informera oss, vi lovar en liten present (uppskattning).

Idag är vi 8 personer som sitter i styrelsen. Karen Navarro-Yevenes ordföranden, Anne Karlsson vice ordföranden, Mona Hjorth kassör, Tanya Gustafsson sekreterare, ledamöter är Aina Johansson, Anna-Stina Rabe, Gina Perols och Britt Lindqvist

Vi vill även passa på och tacka Aina Johansson som har varit ledamot i vår förening men nu valt att avgå. Hon har ställt upp på så många olika sätt och gjort ett förträffligt fint jobb. Tack så mycket Aina!

Vi vill fortsätta göra så gott vi kan för föreningen och ha trevligt tillsammans.

Hemsidans adress är bhs.reumatiker.se,
föreningens mail: [email protected]
Karen Navarro-Yevenes tel. 073 152 98 58,
Anne Karlsson tel. 073 209 55 96

Med vänliga hälsningar
Karen Navarro-Yevenes